Om oss

Tom Andre og Stian i butikken

Vi er to livsglade gutter som i en tid ønsket å gjøre jobb ut av hobby. I oktober 2017 ble den drømmen en virkelighet. Gulating Bodø åpnet butikk i Glasshuset i Bodø Sentrum. Gulating Bodø er en del av en større kjede med over 20 butikker og noen puber i hele Norge fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Våren 2020 ble vår egen nettbutikk DrikkGodt.no lansert!

Vi legger stor vekt på personlig service, og strekker oss langt for å hjelpe kundene våre. Vi har hatt god fremgang både i erfaring og salg, og har utviklet oss til å bli en butikk med ett bredt utvalg innen øl, brygging og andre ulike varer og tjenester. Vi setter pris på gode samarbeidspartnere, og ønsker å løfte frem mindre bryggerier som har kvalitet foran kvantitet. Vi ønsker å videreføre vår kunnskap om ølbrygging, dele våre erfaringer og lidenskap, slik at dere kunder kan få oppleve smaken av godt og variert øl. DRIKK BEDRE, IKKE MERE.

Vi kan blant annet tilby ølsmakekurs for små og store grupper. Passer til utdrikningslag, selskaper, teambuilding, julebord og andre eventer. Her presenteres ølhistorie, ett utvalg av flere forskjellige øl sammensatt med noe å bite i, og selvfølgelig en god slant med humor og god stemning. Det garanteres for nye smaksopplevelser og brede smil om munnen.

Ønskes det å ha sitt eget tappetårn i festlige lag, leier vi ut dette.

Tom Andre og Stian

Vi har med tiden også bygd oss opp til å bli byens beste utsalgsted for sigarer og tilbehør. I februar 2020 tok vi begge turen til Den Dominikanske Republikk, og lærte oss en hel masse om både sigarens opphav og god sigarkultur. Kom innom å se vårt utvalg i vårt flotte humidorskap hvor sigarene våre blir godt ivaretatt. 

Siden vi begge har erfaring fra kokkeyrket, og glad i å utfordre ganen med sterk mat, har vi tatt inn ett stort utvalg av spennende chilisauser. Vendepunktet for dette var den vellykkede Chilifestivalen som ble arrangert i Bodø juni 2019 med blant annet den verdens kjente tv-stjernen Chili Klaus. Vi har selvfølgelig smaksprøver i butikken, om du tør å smake, og blir det for ille får du kjøpt en deilig kald helende Softis rett over gaten. 

Trenger du en gave til den som har alt, lager vi flotte gavepakninger. 

 

 

 

Adr: Storgata 16, 8006 Bodø

e-post: bodo@gulating.net

Telefon Stian Kristiansen: 958 66 791

Telefon: Tom Andre Rekdahl: 988 02 293